Klar til at skabe et bedre forhold til din hest?

Vi tilbyder...

Trailertræning


Er trailerlæsning en af de ting, der bare skal overstås? Bruger du timer på at læsse? Eller ønsker du bare den bedst mulige intro til trailer for din hest? Så kan vi hjælpe!

 

Vi tilbyder trailertræning; hvor vi kommer ud og bruger ca. 2 timer på at lære både hest og ejer at gå i trailer. Det vil sige, at det ofte* er nok med denne ene undervisning, til at man fremover kan læsse hesten i ro og mag. Ikke mere stress inden en tur til dyrlæge, stævne, flytning osv.

 

*Bemærk at nogle heste og ejere har brug for mere end én undervisning, dette er altid en individuel vurdering, og vi kan derfor ikke garantere, at du selv kan læsse din hest efter første undervisning.


Vi tilbyder akutte trailerlæsninger; står du ude på stævnepladsen og kan ikke komme hjem? Skal hesten hurtigt afsted til dyrlæge eller befinder du dig i en anden situation, hvor hesten skal ind i traileren og afsted nu? Så tilbyder vi også at komme ud og læsse hesten akut. Her er der ikke tale om undervisning, men om at vi hjælper med at læsse hesten bedst muligt, så I kan komme videre. Vi anbefaler altid en efterfølgende undervisning, så man ikke ender med at befinde sig i denne situation igen.


Bemærk at der er ekstratillæg ved akut udkald.

Adfærdstræning og undervisning


Har din hest udviklet adfærdsproblemer, og begynder frustrationen at fylde mere end glæden? Eller ønsker du blot at udvikle dig og få et tættere bånd med din hest? Så kan vi også hjælpe med dette!


Vi tilbyder adfærdstræning: og vi kan hjælpe med de fleste adfærdsproblematikker. Adfærdstræning kræver ofte mere end 1 undervisning, og det er altid en individuel vurdering, hvor meget den enkelte har brug for. Som udgangspunkt underviser vi altid 2 timer første gang, og 1-2 timer de følgende gange, alt efter behov og ønsker. 


Vi tilbyder undervisning: dette kan både være en enkelt undervisning, eller klippekort på 5-10 sessioner. Uanset hvilken form du vælger, er dette tilbuddet til dig, der ønsker en generel udvikling sammen med din hest - med holistisk fokus.

Vi underviser i håndtering fra jorden og overføre det gode samarbejde til ryggen af hesten. Desuden har vi fokus på helheden omkring hestene, så vi sørger for at de generelt trives. Det betyder også at vi sætter ord på, hvis vi kan se nogle andre problematikker, hvor vi vil henvise til fx dyrlæge, sadelmager osv.

 


Vi kommer ud og underviser hos jer - i hestens vante rammer. Se den generelle prisliste, eller kontakt os ved spørgsmål.

.

Foredrag, kurser og clinics


Ønsker i at lære mere om adfærdstræning, indlæring eller trailer læsning, er det muligt at booke os til foredrag, kurser og clinics.


Vi vil løbende tilbyde forskelige ting med fastsat tema, men kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud.


Obs: foregår på jeres egen matrikel med egne heste.