Om os

Vores værdisæt


Vi mener at alle heste skal tilgås forskelligt, alt efter personlighed og behov. Det betyder, at der kan være stor variation af problematikker, der skal løses, og de øvelser der skal til, fra hest til hest. Vores fokus er, at få hest og menneske til at indgå i et harmonisk og velfungerende samarbejde.


Vi tror på, at det skal være simpelt og sjovt, at være hest og rytter.Hvem er vi?


Vi lever tæt på vores folde og nær naturen, sammen med alle vores dyr. Vi er drevet af, at skabe samarbejde mellem os og dyrene, og vores holdning er, at god kommunikation på tværs af arter skaber både ro, nærvær - og ofte nogle gode grin.


Heinz

Jeg har haft med heste at gøre hele mit liv, og arbejdet med horsemanship i mere end 20 år. Jeg har hjulpet tusindvis af heste med trailer- og adfærdsproblematikker. Jeg har en nysgerrig tilgang til heste og mennesker, og arbejder ud fra et princip om at være hestens advokat og talerør. Mange problemer kan løses gennem klar komunikation. 

Selina

Jeg har haft med heste at gøre, i mere end 10 år. De seneste 3 år har jeg arbejdet med adfærd og horsemanship. Herunder har jeg været på adskilllige kurser, i alt fra biomekanik til handlemønstre. Lige nu, er jeg i gang med en hesteadfærdsuddannelse, som jeg afslutter i januar 2025.